SFATURI UTILE

RECONDITIONARE FARURI BRASOV GLASS TUNING


Lider recunoscut in domeniul reconditionarii farurilor, va recomanda:

1Verificati periodic starea farurilor autovehiculului dumneavoastra!
Este importanta atat suprafata exterioara a farului, cat si intensitatea luminoasa generata de acesta pe timpul noptii sau in conditii meteo nefavorabile (ceata, ploaie, lapovita, etc)
2Alegeti-va cu grija colaboratorul care sa va realizeaze serviciilor de reconditionare faruri!
In momentul in care sesizati zgarieturi diverse pe suprafata farului sau cand luminozitatea nu mai este la aceiasi parametri de odinioara, luati in calcul varianta serviciului de reconditionare faruri.
3Firmele mari isi aleg intotdeauna colaboratori pe masura!
Luati in calcul nu doar ofertele tentante pe care le puteti regasi cu usurinta in mediul on-line, ci mai ales recomandarile clientilor si natura portofoliului acestora! Tineti cont de faptul ca un client important, de notorietate, pe care il regasiti in portofoliul firmei asupra careia v-ati orientat interesul, reprezinta o importanta „carte de vizita” pentru respectiva companie. Firmele mari isi aleg intotdeauna colaboratori pe masura, colaboratori care le garanteaza calitatea serviciilor oferite, la preturi acceptabile pentru toate buzunarele.Tineti cont de faptul ca nu aveti nici experienta, nici dexteritatea necesara unui astfel de proces complex! O firma in portofoliul careia nu veti descoperi clienti importanti nu prezinta garantia calitatii de care dumneavoastra aveti atata nevoie.
4Luati legatura din timp cu compania cu care intentionati sa colaborati
Luati legatura din timp cu compania cu care intentionati sa colaborati si rezervati-va o programare! Si asta deoarece este cunoscut faptul ca firmele recunoscute in domeniu pentru calitatea serviciilor oferite clientilor sunt deosebit de ocupate mai tot timpul anului. Verificati periodic starea farurilor autovehiculului dumneavoastra! Este importanta atat suprafata exterioara a farului, cat si intensitatea luminoasa generata de acesta pe timpul noptii sau in conditii meteo nefavorabile (ceata, ploaie, lapovita, etc).
5Farurile autovehiculului dumneavoastra
Sub nici un motiv sau forma nu lasati persoane neavizate sau care nu au experienta suficienta sa se ocupe de farurile autovehiculului dumneavoastra! De cele mai multe ori o actiune gresita ori prost realizata poate duce la deteriorarea starii generale a farurilor, cu efecte nebanuite, ce se pot reflecta in special asupra starii de siguranta manifestate in traficul pe drumurile publice.
6Nu incercati, sub nici o forma, sa va „reconditionati” singuri farurile masinii!
De asemenea, nu incercati, sub nici o forma, sa va „reconditionati” singuri farurile masinii! In multitudinea asa ziselor sfaturi si sugestii pe care le puteti descoperi cu usurinta, la o simpla cautare in mediul on-line, ati putea fi tentati sa va transformati peste noapte in „adevarati specialisti” in domeniul reconditionarii farurilor. Tineti cont de faptul ca nu aveti nici experienta, nici dexteritatea necesara unui astfel de proces complex!